Logo Stramar Management Partners
Stramar Management PartnersDienstenReferentiesPartnersContact
 
 
Laaste nieuws
Bedrijfsvragen
 
  Tips voor uw bedrijf?
 
   
   
   
   
   

Gebruiksvoorwaarden

1. Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Stramar Management Partners. Het feit dat u gebruik maakt van de website van Stramar Management Partners betekent dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden van Stramar Management Partners.

2. Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Stramar Management Partners berusten bij Stramar Management Partners. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Stramar Management Partners is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming. Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Stramar Management Partners, info@stramar.nl.

3. Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Stramar Management Partners geeft Stramar Management Partners geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Stramar Management Partners. Stramar Management Partners kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Stramar Management Partners, de onmogelijkheid de website van Stramar Management Partners te gebruiken, uit de levering van diensten door Stramar Management Partners of het gebrek aan levering van diensten door Stramar Management Partners.

4. Wijzigingen algemene voorwaarden

De inhoud van de website van Stramar Management Partners wordt regelmatig bijgewerkt. Stramar Management Partners behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Stramar Management Partners te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 4 augustus 2004.

 
     
 
© Copyright Stramar Management Partners 2004. Alle rechten voorbehouden.
| Gebruiksvoorwaarden | Privacyverklaring | Colofon | Sitemap |